Pearson

Pearson
Biografia

Pearson és un grup d’indie pop rock fundat a barcelona l’any 2012. El formen Marc Nalvaiz, Raul Juan, Ivan Nalvaiz i David Romero. El seu nom prové de l’enginyer Frederick Stark Pearson creador dels ferrocarrils catalans i gran propulsor d’energia elèctrica a Catalunya. Els germans Nalvaiz prenen aquest nom degut als nombrosos viatges que fan amb ferrocarrils entre La Floresta i Barcelona per tal de trobar-se i fer les cançons del que serà el seu primer disc ‘Pearson’ (RGB Music- 2015). Un disc fresc i enèrgic on el grup explica al món fotografies de vivències quotidianes amb temes com l’amor, el record i l’avorriment. Tots aquests ingredients amb lleugers tocs d’humor a les lletres fan que el disc de debut de Pearson sigui alegre i melancòlic al mateix temps.

Després de recórrer la gran majoria d’escenaris catalans i crear la intensa gira ‘Els Músics No mengen’ (Concerts solidaris a càrrec de Pearson i artistes convidats on el públic podia entrar a les sales a canvi d’un aliment bàsic, que anava destinat al Banc d’Aliments).

Ara el grup presenta el seu segon disc ‘L’accident, la interrupció, la revelació’ (LAV Records 2019). Un disc conceptual on el tema principal és l’instant o ‘l’infraliève’ del que parlava M. Duchamp. Cançons dolces, paisatges insòlits, postals, records, emocions i descripcions intenses que fan que el temps s’aturi, el gran objectiu d’aquest disc.

Idioms and phrases by theidioms.com