Miquel Moya

Miquel Moya
Biografia

Miquel Moya (Barcelona, 1998) és un músic, compositor i cantautor català.

Presenta el seu primer treball discogràfic “IRIS” (La Cupula Music, 2019).

Un recull de set cançons que es mouen entre el pop i el soul d’autor. Es tracta d’una producció a vuit mans entre Doods & Magrinyà i Santos & Fluren.

Un treball on Miquel Moya s’atreveix a parlar d’experiències i vivències personals. Cada cançó descriu un passatge, un moment de la seva vida i un estat d’ànim.

“Mil Coses Que Faria Per Tu” és la carta de presentació d’un disc que per damunt de tot, reivindica l’importància de l’amistat i els valors que representa.

El títol del disc fa referència a l’Iris des de una visió metafòrica on la mirada i percepció del món és única.

Tot el disc suposa un viatge per diferents moments de la vida, una combinació de colors i formes; somnis i pors, fragilitat i desànim, calma i nostàlgia i també esperança i superació.

Cançons com “Estel fugaç” i “No és un secret” expressen la importància de ser un mateix, sense pors ni prejudicis des d’una visió positiva i optimista. “Com si res” en canvi, delata una situació de pèrdua, desànim i solitud. “Quan érem petits” ens transporta amb un aire de nostàlgia a aquella innocència i amistats de la infantesa. “On eres” és un reclam a la solidaritat per aquells moments de buit o patiment.

En tot el procés s’ha envoltat d’un equip que l’ha acompanyat mentre feia el seu propi camí, i el resultat ha estat aquest primer treball emotiu i sincer.

Miquel Moya amb el seu teclat i la seva veu, juntament amb la solidesa i calidesa dels músics que l’acompanyen, aconsegueixen aportar una sonoritat resultant sorprenent: aconseguint un estil propi i coherent amb una potència que promet un directe realment espectacular.

Idioms and phrases by theidioms.com