La Folie

La Folie
Biografia

2019 – La Marató
La Folie ha col·laborat al Disc de La Marató amb una versió en català de “As long as you love me” dels Back Street Boys. Al costat de Jordi Ninus i amb Toni Ten a la producció, han donat forma a “Si em dius que m’estimes”.

2019 – Com un ocell
El disc, és una constel·lació formada per 13 estrelles, que són les 13 cançons. Amb elles entrem en aquest #UniversFolie que ens convida a viatjar entre l’amor, el fet d’aprendre a establir límits, l’autoconeixement, la crítica social i el desamor.
Sota la producció de Marc Martin, La Folie ha buscat modernitzar la seva sonoritat sense perdre l’essència explorant, juntament amb el productor, noves maneres de dir allò que sempre han intentat expressar amb la seva música: calidesa i sinceritat vestides de contundència i força.

2018
L’any comença amb la notícia del “Premi ENDERROCK 2018 de la CRÍTICA al MILLOR ARTISTA REVELACIÓ”. La segueixen més d’una quarantena de concerts arreu de Catalunya i la pre-producció del que serà el tercer disc de la banda.

2017
Després de treballar en la identitat del grup, La Folie presenta el seu segon disc Foliecitat (Petits Miracles, 2017) amb una sonoritat molt més contundent i compacta. L’optimisme segueix sent el punt clau del projecte. Treballen i s’encaren al món amb el somriure de qui sap que està aconseguint allò que es proposa: treballar en allò que l’apassiona.

2016
Amb Traficants de Somnis ja enregistrat, comencen a preparar la gira que donarà el tret de sortida a La [2] d’Apolo amb un sold out i que els durà per diversos escenaris catalans en una gira de gairebé quaranta concerts.

2015
És l’any en què el projecte es consolida del tot. Després de trobar la formació que els identifica del tot i amb la incorporació de Ferran Badal a la flauta travessera, La Folie guanya el concurs de Joves Talents de Castelldefels, el concurs de Covers del Cruïlla que els porta a compartir escenari al festival amb el grup Sense Sal i el concurs Track Vendrell, que els permetrà enregistrar Traficants de Somnis, el seu primer disc.

Idioms and phrases by theidioms.com